Ontstekingsonderdelen voor uw Amerikaanse auto

Wanneer u op zoek bent naar de passende ontstekingsonderdelen voor uw Amerikaanse auto, bent u nu op het juiste adres. Hageman Carparts is een specialist op het gebied van Amerikaanse auto’s en heeft heel veel onderdelen direct op voorraad.

Een Chevy of een Dodge

Bij Hageman Carparts maakt het niet uit wat voor merk Amerikaanse auto u heeft. In alle gevallen helpen we u graag. Voor de keus van ontstekingsonderdelen voor uw Amerikaanse auto is het merk natuurlijk wel van belang. Niet alle ontstekingen passen namelijk op dezelfde auto’s. Om het u gemakkelijk te maken hebben we een online catalogus opgesteld. Hier kunt u door uw merk en model auto op te geven, de keuze maken voor perfecte ontstekingsonderdelen voor uw Amerikaanse auto. Zo weet u zeker dat u de een passend product heeft. Op het gebied van ontstekingsonderdelen voor Amerikaanse auto’s leveren we bijvoorbeeld:

  • Bougies
  • Rotor- en verdeelkappen
  • Bedrading sets

Meer weten?

Vindt u de specifieke ontstekingsonderdelen voor uw Amerikaanse auto niet in onze catalogus, vraag er dan toch naar. U kunt ons zowel telefonisch (+31 (343) 517 888), als per mail bereiken (info@hagemancarparts.com).

Amerikaanse oldtimer onderdelen

Direct contact

Naam

Email

Uw aanvraag


Zoek in onze catalogus