Remzadels voor Amerikaanse auto’s

Bij Hageman US Carparts kunt u terecht voor remzadels voor Amerikaanse auto’s en oldtimers vanaf 1948. Wij zijn gespecialiseerd in Amerikaanse auto’s en hebben meer dan 40 jaar ervaring met de invoer uit Amerika en Canada. Met een totaal vloeroppervlak van 4000m2 kunnen we vrijwel alle remzadels en andere onderdelen voor Amerikaanse auto’s direct uit voorraad leveren.

Remzadels voor Amerikaanse auto’s

Remklauwen drukken de remblokken met hydraulische druk tegen de remschijven aan. Ze gaan doorgaans lang mee, maar er komt een tijd dat ze gaan roesten en vervangen moeten worden. Remzadels voor Amerikaanse auto’s zijn wat moeilijker verkrijgbaar dan de meer gangbare merken. Bestel ze daarom bij Hageman American Carparts. Wij hebben remzadels voor Amerikaanse auto’s van vrijwel alle merken en typen, ook voor de oudere modellen vanaf 1948.

Voordelen van Hageman US Carparts

  • Remzadels van hoge kwaliteit voor Amerikaanse auto’s.
  • Een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding.
  • Deskundig advies van een echte specialist.

Bestel uw onderdelen online

Wilt u uw nieuwe remklauwen bestellen bij Hageman US Carparts, dan kan dit direct. Voer het kenteken en merk in en u ziet meteen welke remzadels u voor deze Amerikaanse auto’s nodig heeft. Heeft u nog vragen, dan kunt u ons bellen op +31 (343) 517 888 of mailen naar info@hagemancarparts.com.

Amerikaanse oldtimer onderdelen

Direct contact

Naam

Email

Uw aanvraag

 

Zoek in onze catalogus