Waterpompen in Amerikaanse auto’s

Waterpompen voor Amerikaanse auto’s vindt u niet zomaar bij ieder auto-onderdelenbedrijf. Bij Hageman Carparts hebben we ze wel voor u. Wij zijn specialisten op het gebied van auto onderdelen en hebben de juiste waterpompen voor Amerikaanse auto’s.

Uw problemen, onze oplossingen

Lekkende waterpompen kunnen voor veel problemen zorgen. Vooral de waterpompen van klassieke Amerikaanse auto’s willen nog wel eens gaan lekken. Is dit bij uw auto het geval, dan bestelt u bij Hageman Carparts snel een nieuwe waterpomp tegen een scherpe prijs. In onze online catalogus bepaalt u de juiste uitvoering van waterpompen door merk en model auto’s te selecteren, waarna de mogelijkheden worden gepresenteerd. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van juiste waterpompen voor Amerikaanse auto’s, dan staan onze vakkundige medewerkers voor u klaar.

Eenvoudig plaatsen

Het plaatsen van waterpompen in Amerikaanse auto’s gaat een stuk beter met het juiste gereedschap. Gereedschap dat u ook kunt bestellen bij Hageman Carparts. Ons aanbod gereedschap reikt van doppensets tot kogelverwijderaars en van autokriks tot meetgereedschap. Alles wat u nodig heeft voor het sleutelen aan (waterpompen van) Amerikaanse auto’s.

Contact

Heeft u nog vragen over de waterpompen voor Amerikaanse auto’s of over andere  producten? Aarzel dan niet om contact op te nemen via: +31 (343) 517 888. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar: info@hagemancarparts.com.

Amerikaanse oldtimer onderdelen

Direct contact

Naam

Email

Uw aanvraag


Zoek in onze catalogus