WIX Filters

Filters verlengen de levensduur van de motor. Speciaal voor Amerikaanse auto’s kunt u bij Hageman WIX filters bestellen. Het bekende Amerikaanse merk WIX Filters produceert technologisch zeer geavanceerde filters. Hun filters halen 45 procent meer vuil uit de aangezogen lucht, motorolie of benzine dan andere leidende merken. Ook gaan ze 30 procent langer mee.

Luchtfilters van WIX Filters

Luchtfilters beschermen het inspuitsysteem. Met een WIX luchtfilter voorkomt u voortijdige en onnodige slijtage in de motor. U zorgt ervoor dat er met de aangezogen lucht geen roet, koolstof en schurende vuildeeltjes meekomen. Zelfs de kleinste vuildeeltjes in de benzine kunnen de cilinderwanden, de zuigers en de zuigerveren beschadigen.

Ook voor ‘heavy duty’ trucks

Hageman American Carparts verkoopt niet alleen de luchtfilters, maar ook de oliefilters en benzinefilters van het merk WIX Filters. Naast WIX filters voor personenauto’s, kunt u bij ons ook speciale ‘extreme duty’ kwaliteiten bestellen voor uw minivan of pick-uptruck. Ook deze leveren we direct uit voorraad.

Filters voor Amerikaanse auto’s bestellen

Wilt u een WIX filter bestellen voor uw Amerikaanse auto, dan kan dit direct. Voer het nummerbord en automerk in en u ziet meteen welk WIX filter u nodig heeft. Heeft u nog vragen, neem dan contact op via: +31 (343) 517 888 of stuur een mail naar: info@hagemancarparts.com. Wij geven u zo snel mogelijk antwoord.

Amerikaanse oldtimer onderdelen

Direct contact

Naam

Email

Uw aanvraag

 

Zoek in onze catalogus